Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Προτείνετε όνομα στο άστρο ΗΑΤ-Ρ-42 και τον εξωπλανήτη του!!!


Η Διεθνής Αστρονομική Ένωση (IAU) ξεκίνησε μια διεθνή εκστρατεία, η οποία δίνει το δικαίωμα σε πολλές χώρες να δώσουν όνομα σε ένα επιλεγμένο εξωπλανήτη και στο μητρικό άστρο του. Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που συμμετέχει στην «υιοθεσία» και στα «βαφτίσια». Ο διαγωνισμός στην Ελλάδα θα είναι ανοικτός από σήμερα και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου για όλους μέσω της ιστοσελίδας:

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Στο Facebook και στο Twitter, το απόρρητό σας διακυβεύεται - ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό!


Credit: www.thoughtcatalog.com
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η ιδιωτικότητα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είναι επισφαλείς. Και αυτό, γιατί ελέγχεται και από άλλους ανθρώπους γύρω σας. 
Η ατομική επιλογή έχει από καιρό θεωρηθεί ως βασική αρχή της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο. Εάν δεν θέλετε να βρίσκεστε στο Facebook, μπορείτε να το εγκαταλείψετε ή να μην εγγραφείτε καθόλου. Στη συνέχεια, η συμπεριφορά σας θα είναι η δική σας δουλειά, σωστά;
Μία νέα μελέτη παρουσιάζει ισχυρά στοιχεία ότι η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι όχι.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Εξι τρόποι με τους οποίους οι απατεώνες του κυβερνοχώρου, προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην συσκευή σας.

Οι κυβερνοεγκληματίες βρίσκονται πάντα στην αναζήτηση νέων τρόπων για να εισέλθουν στη συσκευή σας, για να καταγράψουν τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, να διαβάσουν τα μηνύματα κειμένου σας, να αποκτήσουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας και να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες προς όφελός τους ή και εναντίον σας. Είναι σαφές ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να φτάσει στη συσκευή σας.